Jó víz “gyógyvíz”

Gyógyvíz,

amiért az emberek „szent” helyekre járnak. Gyógyvíz amitől az emberek közérzetük javulását remélik. Joggal, hiszen fizikai létünk egyik alapja a víz, testünk térfogatának jelentős része víz.

Sokáig nem hittem, (és ezért meg sem próbáltam) a tisztított, vagy más víz előnyeiben. Olyan, hogy gyógyvíz, számomra csak a mesében létezett. Naívan úgy gondoltam, ha ilyen létezne, biztosan azt árulnák az embereknek, a csapból is az folyna. Elzárkóztam mindenkitől, aki azt merte állítani, hogy az ásványvíz egészségesebb, vagy azt, hogy létezik gyógyvíz.
Beszélgetés a jó vízről.
Az élet azonban úgy hozta, hogy szűkebb környezetemben és nálam is megjelentek bizonyos tünetek. Mozgásszervi problémák, magas vérnyomás, cukorbetegség, és még sorolhatnám, de nem ez célom. Célom az, hogy elmondjam, mennyire szeretem használni ezt a készüléket, mik a tapasztalataim.
Családunk egyik tagjának a földről felvenni bármit is, jelentős tortúra volt. A fejforgatás, csak törzsfordítással működött. A derékfájás a mindennapok szerves része volt: Igen ez már elmúlt. Ahogy a közérzetünk javult, annak megfelelően csökkentek a gyógyszerek. Leírva talán túlzásnak tűnik, de vérnyomás rendben, cukorszint rendben, szívritmus rendben, mióta ezt a vizet fogyasztjuk. A bőrre gyakorolt hatásáról csak annyit, hogy sok ráncot láttam kisimulni, száraz bőrt “normálissá” válni. Egy általam is ismert valakit a kezelőorvosa, akihez évek óta jár, úgy fogadott, hogy „maga fiatalodik”. Természetesen nem tudhatta, hogy ez a valaki a „Lourdes” által készített vizet issza. Látok embereket a környezetemben könnyedén mozogni, látok embereket, akik energikussá váltak és nem “vonszolják” magukat. Számomra most már érthetetlen, hogy sokan miért járnak terápiákra, mikor egyszerűen víz fogyasztásával is segíthetnek magukon, amit amúgy is fogyasztanak. A lényeg a minőségen van itt is. Sok pénzt költenek ásványvizekre, aminek az árából “Lourdes”-t is vásárolhatnának, és élvezhetnék jótékony hatását. Ez a víz maga csoda, számunkra gyógyvíz.

Ha szeretnéd a javulást megtapasztalni, lépj velem kapcsolatba.

Azt, hogy mitől vannak ezek a dolgok, nem tudom, nem a szakmám. A hatásait viszont nagyon szeretem. Azok számára, akik járatosak az egészségügyben, biológiában, kémiában, ide másoltam egy „magyarázó” leírást. Nekem ez nem mond semmit, számomra egyszerűen gyógyvíz!

A „Lourdes” berendezés szabad hidrogénben gazdag vize az általános jólléthez szükséges extra energiát nyújtja számunkra, illetve erős antioxidánsként, a szabadgyökök hatékony ellenszereként szolgál, a betegségek megelőzésénél és a kezeléseknél egyaránt. A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabadgyökök okozói lehetnek a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek.

A hidrogén ion tulajdonságai: A legkisebb antioxidáns, s az egyetlen az oxidánsok közül, amely nem válik szabadgyökké, amikor elektronjától megválik. Átadja az elektront, elégeti az oxigént, és a szervezetünk méregtelenítési folyamatait segítő vízzé válik. E tulajdonsága révén a legerősebb antioxidáns, olyan kisméretű ionokkal, amelyek szervezetünkben azonnal bárhova eljutnak.

Az általam ajánlott és használt termékeket a target=”_blank”>Biocom forgalmazza.

Ha változtatni akarsz életeden, cselekedj most !

hozzászólás

Hozzászólás írása.