reg-enor, -40 kg

Reg-Enor

közel nyolc hónapnyi fogyasztásával, és az ehhez kapcsolódó étrend betartásával, összesen legalább negyvenkét kilótól szabadult meg dr. Csordás Tibor. Hogy miért legalább? Mert 200 fölé kerülve nem állt a mérlegre, s így nincsenek pontos adatok. (Sejthetően 203 körül volt a „csúcs”.) A kúra már zajlott, amikor 198-ról indította a méréseket, s most, márciusban 160 kiló környékén mozog. Ez is fontos tény: ugyanis nem jött vissza a leadott kilókból egy deka sem…

Előre kell bocsátani: Csordás Tibor nem valamiféle túlzások rabja és messze nem a mértéktelenségről híres – hacsak nem a munkatempójában, mert komoly vállalkozást vezet. Sőt, kifejezetten keveset eszik az átlaghoz képest, így az orvosok is tanácstalanok voltak a folyamatos hízás miatt. Számos hormonvizsgálaton és ellenőrzésen átesett, a súlygyarapodás igazi fizikai okainak feltárása nélkül. Sőt! A véreredménye a tökéletes kategóriába tartozik, továbbá a cukor- és koleszterinszintjét is sokan megirigyelnék. Talán azért is, mert fiatalabb korában aktívan sportolt. Csupán a vérnyomása magasabb picit a kelleténél, érthető módon. A kezelőorvosa most azt kéri: mivel a lehető legkisebb adagot kapja, így egyelőre ne hagyja el. Pedig lassan megtehetné, hála a Reg-Enor-nak…

De menjünk gondolatban még visszább! Tibor szinte mindent megpróbált a súlycsökkentés érdekében, amit csak lehetett. Voltak is átmeneti, tíz-húszkilós sikerei néhány hét alatt, de ezek java része a jojó-effektus kategóriájába került. Azaz: a „csodaszer” és a hozzá tartozó ajánlások befejezése, elhagyása után mindig visszatértek a kilók, sokszor még tetézve is a kiindulási állapotot… A sors azonban az útjába vezérelte Lőrincz Jánost, a Biocom ágvezetőjét egy közös kiránduláson. (Mint utólag megtudtam: János megkedvelte a rokonszenves vállalkozót, és elhatározta, hogy segít neki, „lefogyasztja” – a szerk.) Csordás Tibor pedig azt látta Jánoson, hogy nem az eladási, hanem valódi jó szándék hajtja. Mint mondja róla: csak az tudja igazán jól végezni a munkáját, akin látszik, hogy szereti, amit csinál. Így nem rábeszélésnek érezte a dolgot, és hagyta magát, bízott az ajánlásban. Gondolta: végül is, mit veszíthet?

Kilókat, sokat! De ezt akkor még csak remélte. Aztán 2012 tavaszán megcsinált egy tisztítókúrát (Teljes Test Tisztítás, a Biocom egyik különleges, páratlan, terméke, ami szinte mindenkinek javasolt – a szerk.), majd május elsején indult a Reg-Enor kúra, ami első felvonásban karácsonyig tartott. Tibor komolyan vette az előírásokat (azaz magát), és betű szerint tartotta. Néha tévedett, de nem botlott. Például azt hitte, hogy rizst nem ehet, de krumplit igen, s még néhány apróság hátráltatta, hogy még eredményesebb legyen. (De ezt a sikert is sokan szívesen elfogadnák…) A baráti társasága folyamatosan kontrollálta az erőfeszítéseit, pozitívan igazolva vissza a döntés helyességét, mert a látvány is önmagáért beszélt, nem csak a matematika.

Néhányan megpróbálták követni, némi engedményeket téve az egyébként egyáltalán nem betarthatatlan előírásokból (hiszen nem kell koplalni!), de ő máris mondta a jól megtanult leckét: egy kis „tiltott gyümölcs”, vagy édesség napok, akár hetek munkáját teheti tönkre! Egyébként nézőpont kérdése, hogy az odafigyelés mennyire megterhelő. Szabó Sigfrid, a Reg-Enor hazai feltalálója azt javasolta neki is: ne arról beszéljünk, amit nem ehetünk átmenetileg, hanem arról, amit igen! A lista ugyanis ezen az oldalon is terjedelmes, és változatos. Pedig a tejtermékek nagy kedvencei voltak, de lemondott róluk, és végül is szívesen fogyasztotta az előírás szerinti húsos-zöldséges ételeket, valódi zsírral.

S hogy mennyire tartós, és valódi a változás a Reg-Enor segítségével, arra bizonyság, hogy a téli ünnepi időszakban felfüggesztette a kúrát, s jöttek a régóta kívánt gyümölcsök és édességek is. Mégis, három hónap alatt egy dekát sem szedett vissza a korábban leadottból! S ami legalább ennyire fontos: semmilyen negatív mellékhatása nem volt a fogyás jegyében eltelt időszaknak, így a terméknek és az étrendnek! Nem csoda, ha mindez arra ösztönzi, hogy nemsokára újra elkezdje a Reg-Enor kúrát pár hónapig. Segít a döntésében az is, hogy sokkal könnyebben mozog, akár lépcsőzik, és összehasonlíthatatlanul jobb a közérzete. Ahogy fogalmaz: igazán betalált nála a Reg-Enor! Arról nem is szólva (most), hogy pár ismerősénél hogyan működött a termék. Az egyiknél komoly vastagbélpanaszokat szüntetett meg, a másik pikkelysömörnek intett búcsút. (Igyekszünk majd ezeket a tapasztalatokat is közzétenni – a szerk.) Zárszóként pedig köszönjük, hogy csak nagy vezetőkre jellemző igazi példaként, közzétehettük az önmagán aratott sikerét is. További jó egészséget, és vágyak szerinti eredményeket kívánunk!

A Biocom teméktapasztalatok oldaláról.

Ha szeretnél a súlyfölöslegtől megszabadulni, írj, szívesen megosztom Veled a tapasztalataimat.

cimke: reg-enor, fogyás, súlycsökkentés

hozzászólás

Hozzászólás írása.