szappan

Szappan,

ami a mindennapokban leggyakrabban használt tisztítószer. Használhatjuk mosáshoz, kézmosáshoz, fürdéshez. Ezért nagyon fontos, hogy milyet használunk. Az általam megismert, és itt ajánlott folyékony szappan az eddig használtakhoz képest magasan a legjobb. Pedig az elmúlt 60 évben megfordult a kezemben nagyon sok szappan. A ház körüli munkák során (autó szerelés, kerti munkák) a kezünk olajos, zsíros lehet. Az eddigi kéztisztítók amelyeket használtam (a nevüket nem írom le, nem célom a kritika) jelentősen kiszárították a bőrt, rengeteg kézkrémmel tudtam csak valamelyest enyhíteni a szárazságát. Ez a folyékony szappan feleslegessé teszi a maró, szárító kéztisztítók használatát, és a különböző krémek vásárlását. Autószerelés előtt (vagy más erősen piszkos tevékenység előtt) egyszerűen bekenjük a kezünket vele, mint egy krémmel vékonyan. A munka elvégzése után pedig ugyanezt használva bő vízzel lemossuk. A kezünk tiszta és bársonyos tapintású marad. Az előzetes bekenésre csak erősen olajos tevékenységek előtt lehet szükség, bár e nélkül is remekül tisztít, csak tovább tart picivel a kézmosás.

Szappan,

amit használhatunk fürdéshez is. Érzékeny bőrűeknek, száraz bőrűeknek a legjobb tusfürdő. Fertőtleníti, rendben tartja bőrt, megszünteti a fejbőr korpásodását, a bőrkiütéseket. Hajlatokban, érzékeny területeken is rendben tartja a bőrt.

Szappan,

ami kiváló folttisztító is. Zsírt, vörösbort a terítőből, olajos pecséteket a ruhából könnyűszerrel eltávolít, feleslegessé téve különböző folttisztítók használatát.
Ez így leírva persze erősen túldicsértnek tűnhet. Ezek a saját tapasztalataim. Ahogyan a mondás tartja, a puding próbája az evés. Érdemes vele megismerkedni a gyakorlatban is.

Ha szeretnéd kipróbálni, írj.

Az általam ajánlott és kipróbált termékeket a Biocom forgalmazza.

hozzászólás

Hozzászólás írása.