víz, ami gyógyít

Vallomás a hidrogénes víz-ről.
Csak így lehet nevezni. Az alábbi írás nem egyszerűen terméktapasztalat, hanem a tudós, sokat megélt ember rácsodálkozása valamire, ami jó. Jó? Túl prózai a szó. Legalábbis, ha a lentebb olvasható szakvélemény (költemény?) esszenciáját keressük. De nem kell mindig keresni, az értelmét sem valaminek. Ha az egyszerűen jó. (Azaz: csodálatos!) Mert a csodás szó erős lenne. Pedig nem áll mesze tőle – mint a gép elnevezése is utal rá. Lourdes. Így szólítjuk (lassan már hívogatjuk, becézzük…) a berendezést, mely hidrogénes vizet állít elő, egyre többek örömére. Az alábbiakban dr. Szikra Tamás megélését tesszük hozzá a sebesen gyűlő anyaghoz, melynek lényege: igyad, adjad! Kónya György ágvezető issza és odaadta neki. Még sokaknak fogja… Köszönjük neki is, és mindenképpen a doktor úrnak – a vallomását!

Talán egy hétig, naponta legalább két litert ittam belőle. Ezzel a géppel készítettem. Nem tudtam róla semmit, de olyat tapasztaltam, hogy én ajánlottam fel a szakvélemény megírását.
Férfi vagyok, és lényeges kérdésekben nemegyszer ragadott el a hév és kiabáltam – többnyire lányokkal – hogy nem számít a megélés. Meg kell érteni. Amit nem értünk, azt sosem fogjuk uralni. És akkor megéltem valamit – ráadásul néhány pohár víz váltotta ki. Nem fogok többet kiabálni lányokkal.
Áttanulmányoztam a szakirodalmat és nem tudnak mondani semmi érdemlegeset. Ha patkánynak adják, gyógyul a patkány. Ha ember issza, az gyógyul. A tudós nem érti. A szkeptikusok óva intenek. Mert ők mindig mindenkit óva intenek, minden kérdésben.
A hidrogén a periódusos rendszer legelején díszeleg, és soha sincs egyedül. Gyakorlati értelemben nem is lehet beszélni hidrogén atomról csak úgy magában. Amint megszületik, azonnal párt vesz magának. Ez a H2. Az egy hidrogénatom az gyakorlatilag a proton lenne, ami mindenre képes. A legnagyszerűbb transz-mutációt létrehozó elem. Ha higanyhoz adjuk, arany lesz belőle. Csodákat tesz, mert a fixált anyagi rendszert meglágyítva, a hajlíthatatlant elbűvölve tűnik tova.
Az ember lélekből van. Patkánykísérletekkel nem leírható, meg nem fejthető. Itt pedig egy pohár vízről van szó, amin az imént átbugyogott a csoda. Az a hidrogén, amely már megszületésekor kiteljesedik és párt vesz magának, de még őriz valamit az egy-ség mindenhatóságának emlékéből. Az egy hidrogén az, amiből bármi – minden felépülhet.
A víz, a hidrogénpár számára ismerős közeg, elidőzik benne egy darabig. Amíg ott van, addig adja magát, hogy megtapasztalhassuk mire képes. Az emberi test pedig – és ez a legkevesebb, amit állíthatunk róla – egy másik csoda. Ebbe a másik csodába kerül bele olyan táplálék, ami még éppen hogy majdnem teljesen tiszta, a potenciális tökéletes tápanyag. Ez a potenciális tökéletes tápanyag pedig pont azt teszi, amit tennie kell, amire rendeltetett. Kapcsolódik egy oxigénnel és megszületett az ős vízmolekula, a tökéletesen tiszta, az első a sorban, amely még egész. Megvalósult a szent víz, a romlatlan. Ennek a testünkben frissen képződött víznek a szimbolikus értelme és így egyértelműen értéke a – romlatlanság. Ezért mondják sokan, hogy gyógyító és fiatalító ereje van ennek a víznek.
Valószínűleg ez lehet a titka a Lourdes-i forrásnak is. Azt tudjuk róla tudományosan, hogy extrém-nagyon hidrogén dús a vize. Azt tudjuk még, hogy aki oda megy, az iszik belőle, és azt is
tudjuk, hogy sok ezer csoda történt ott.

Nem a vizet kell vizsgálni, hanem a lelki rezdüléseinket kell figyelnünk és bárki megértheti, amiről beszélek. Szavakkal leírni nem lehet, de megélni igen. Valami ilyesmi történt velem

Egyik lélek a másiknak tisztelettel és szeretettel:

Dr. Szikra Tamás, orvos”

A cikk eredete a Biocom oldal.

A vízről és a készülékről, szakember szemével:

A változtatáshoz cselekedni kell!!

hozzászólás

Hozzászólás írása.