fogyás jó étvággyal

A fogyás,

a kívánatos testsúly sok embernek okoz problémát manapság. Rengeteg módszer létezik, amely „garantálja” az ideális testsúlyt.
Nálam sokkal okosabb emberek keresik annak okát, hogy mitől hízik valaki, és más miért nem. Számomra teljesen érthetetlen, hogy családunk legkevesebbet evő tagja küzd egyedül súlyproblémákkal. Ugyanazokat az ételeket fogyasztva, egyedül neki „sikerült” hízni. Az a típus, akire azt mondják, hogy a levegőtől is hízik. A fogyás nála hosszú évekig központi kérdés volt. Kipróbált számos diétát. Minimális fogyás előfordult, hogy aztán „kamatostól” hízzon tovább. Pedig elszántságban, akaraterőben nem volt hiány. Küzdött keményen, koplalt és éhezett. Az eredmény nem igazolta vissza a küzdelmet. Egy hónap alatt 1 kg fogyás, (néha) és pattanásig feszült idegek, Egy idő után feladta a küzdelmet. A testsúlya magyar szokás szerint titkosítva lett.
Beszélgetés a Reg-Enor-ról.
Az elmúlt évben változás történt. Egy barátunk felhívta a figyelmét egy epe és májtisztító folyadékra, melynek neve Reg-Enor. Nem igazán hitt már a „csodaszerekben”, de barátunk sem szokott hazudni, tehát választás elé került. Nekirugaszkodott hát újra. Akár a mesében: „Egy életem, egy halálom, ezt még megpróbálom”. A folytatás is meseszerű lett. Heti 1 kg fogyás. Persze a használat közbeni étrendmódosítást megcsinálta. Olaj helyett zsírral főz, több szalonnát, kolbászt és tepertőt eszik. A fehér kenyeret felváltotta a pirított rozskenyér. Az eddig sem használt tészta és cukor továbbra is mellőzve maradt. Jóízűen eszik, iszik, a fogyás pedig folyamatos. Mosoly és jókedv uralkodik. A család követte az étrendmódosítást, és a Reg-Enor fogyasztást. Tudom, a magyar mondóka úgy tartja, hogy „utánozás majom szokás”, de mit tegyünk, egy kíváncsi család vagyunk. Mondanom sem kell, nálunk is megindult a fogyás. Úgy gondoltuk, hogy nem küzdünk súlyproblémával, de pár kiló fölösleg azért lehetett. Különben nem ment volna le. Lehet, hogy meseszerűen hangzik, de igaz. Aki nem hiszi, keressen bennünket, higgyen a szemének. Természetesen követheti is a fent leírt dolgokat, hiszen hitetlenségre legjobb gyógyszer a tapasztalás. A tapasztalásra a legjobb időpont pedig most van. Légy elégedett az alakoddal, élvezd, hogy megcsodálnak, élvezd a “régi” ruháidat!

Ha szeretnél, a súlyfölöslegtől megszabadulni, írj, szívesen megosztom Veled a tapasztalataimat.

A „hivatalos” leírás.
– Fő szerepe az idegen anyagok eltávolítása a sejt közötti állományból
– Emésztő- és immunrendszer megerősítése
– Az epe és máj működését, tisztulását támogathatja látványosan
– Méregtelenítés
– Testsúly-csökkentés
– Megfelelő étrenddel gátolja a szervezet savasodását
– Cukorbetegeknél akár az inzulinszint csökkentése is elérhető
„Tisztítsd meg májadat, s megtisztítod a lelkedet!”

A Reg-Enor az epe és máj erősítése, a méregtelenítés révén az egész szervezetre kiterjedő jótékony hatása miatt kedvelt termék, melyet az optimális fogyasztónak (testsúly-csökkentőnek) is neveznek.

Ha az emésztőrendszer nem működik rendesen, és a táplálkozásunk nem megfelelő, akkor a szervezet elsavasodása következik be, amely gombásodáshoz, Candidiázishoz vezethet. Ezért kell megakadályozni a gombák elszaporodását elősegítő feltételek kialakulását. Javasolt az olyan ételek fogyasztása, amelyek nem erjednek, tehát nem szaporodik bennük a gomba. Cukor hatására (cukortartalmú gyümölcsök, cukros ételek) a gombák toxinokat termelnek, amelyek megbénítják a bélfal idegrendszerét, leállítva a perisztaltikát, szaporodnak, és az ételt bomlasztva gázokat képeznek, ami puffadáshoz vezet. A szervezet savas anyagoktól való megtisztulását segíteni kell, a sejt közötti állományokból ki kell üríteni az idegen anyagokat, amelyek gyulladást okoznak, hiszen ezek biztosítják a kedvező körülményeket a gombák és baktériumok szaporodásához. Ebben különösen jó hatást érhetünk el a Reg-Enor fogyasztásával.
Látványos javulást lehet elérni olyan régóta fennálló krónikus betegségek esetén, amelyek látszólag távol állnak az emésztéstől, felszívódástól. Az egyik legcsodálatosabb készítmény egészségünk helyreállítása és megőrzése terén. Csupán egy kis fegyelem és kitartás szükséges hozzá. A Reg-Enor szedésével párhuzamosan megfelelő étrendet is kell követni, amely segíthet abban, hogy a szervezet megtisztuljon és meggátolja a szervezet savasodását. A kúra ideje alatt – ami minimum 3, de inkább 6 hónap! – semmilyen formában ne fogyasszunk tejet, tejterméket, cukrot, alkoholt, gyümölcsleveket, szénsavas italokat. A változás már pár hét után megkezdődhet, de szélsőséges esetben akár 8 hónapig is tarthat a kúra.

Hatásai:
– Anyagcsere-betegség, emésztési zavar, cukorbetegség kezelése
– Ízületek tisztítása, meszesedés oldása
– Testsúly maradandó optimalizálása (tartós fogyasztása)
– Gomba (Candida) kezelése
– Szükséges inzulinbevitel csökkentése

Ajánlott adagolás: napi 3 x 1 kupak.
Az általam ajánlott és használt termékeket a Biocom forgalmazza

Ha kilépsz a kilók maradnak, cselekedj most !

cimke: reg-enor,fogyás,májtisztítás

hozzászólás

 1. Ferfi 2014. január. 22. 12:43

  Kiprobalnam

 2. Carlie 2016. július. 3. 21:24

  It’s good to see someone thninikg it through.

 3. http://www.tna1.info/ 2016. július. 15. 12:34

  d’ailleurs : merci pour tes compliments, ça fait plaisir ! Pour l’encodage, je le fais en .wmv sur mon ordinateur. Ensuite, j’envoie tout comme tel sur YouTube et Dailymotion. Après, c’est eux qui s’en occupent Répondre

 4. http://www./ 2016. november. 13. 22:19

  Hmm, prva mi ne izgleda koralno pink, ampak bolj rjavkasto oranžna. Morda je spet kriv moj monitor. Barvno mi je bolj vÅ¡eč Berry Pink, kupila pa verjetno ne bi/bom nobene, ker mi delujejo preveč glossy/vazelinasto in neobstojno. 4€ je le 4€, kar niti ni tako malo.Maestra’s last post …

 5. http://www./ 2016. november. 15. 07:17

  Is it my fault Van Tran showed his true self…just a street punk. A Quach is just a moral degenerate. Andrew Do is the worse but close enough to be clumped with the Trannies….another Viet bully…you know a wannabe big fish in a dirty pond.

 6. http://www./ 2016. november. 16. 03:46

  Thank you! I wish I could have chosen everyone and maybe that will be a future post; I love all the creative and generous writers! On Thu, Nov 15, 2012 at 9:58 PM, Enchanted Seashells…Confessions of a Tugbo

 7. http://www./ 2016. november. 25. 07:05

  It’s always a relief when someone with obvious expertise answers. Thanks!

 8. http://www./ 2016. december. 24. 15:06

  Brilliant! Love the tip to bring a skewer to remove the frankfurts. I can just imagine fishing in the scalding liquid with my bare hands. But then, food injuries are cool…right? That's what I tell myself, anyway.Go team!

 9. http://www./ 2017. január. 19. 05:47

  Gabrielai pessoal eu sei onde o tesouro templario esta e querem saber não esta nem perto da ai se alguem quiser debater comigo sobre o assunto meu norkut é

 10. http://114-west.com/emoji/ 2017. március. 27. 16:14

  BradfordJune 9, 2010 7:16 amMint Galactica please or any other delicious vegan ice cream you want to send my way, i promise to share:) I’m also not on twitter…..that stuff’s for the birds. I hope you will still consider awarding me with your fabulous ice cream!

Hozzászólás írása.