változás

változás változatosság

változás változatosság

Változás az élet mozgatója. Közhely, de egyetlen állandó dolog létezik, a változás. Hiszen az emberek többsége hamar megunja az egyhangúságot. Amíg az ember él, változhat és változtathat. Ez ajándék, amivel érdemes élni, hiszen….

Hajt az idő gyorsan – rendes útján eljár –
Ha felülünk, felvesz, ha maradunk, nem vár;
Változik a világ: gyengül, ami erős,
És erős lesz, ami gyenge volt azelőtt.
(Arany János)

Változás

történhet a “javunkra”, vagy a “hátrányunkra” is. Passzív reagálóként a „hátrányokat” tapasztalhatjuk. A megoldás az lehet, ha kézbe vesszük sorsunkat, és magunk szabunk neki irányt. Ez szerencsére nem kor kérdése, hiszen az eljövendő életünk éppen most kezdődik. A változás kezdődhet a külső körülményeink változtatásával, amely rövidtávú. Átmeneti sikerélményt ad. Az igazi változás a szemléletmód változtatása. Ezt sokan elmisztifikálják, nehéznek tüntetik fel. Pedig végtelenül egyszerű. A Te világod, a Te fejedben “létezik”. Egyedül Neked van hozzáférésed, lehetőséged a változtatására. Várhatsz a csodára, remélheted mástól a megváltást, de ezt csak Te tudod megtenni. Segítséget persze kaphatsz, de helyetted senki nem teheti meg. Láthatod a világot máskéntis! Azidézetek menüpontban találsz pár “kapaszkodót”. A döntés a Te fejedben van!!

Foglalkozom weblapkészítéssel, kis adatbázis programok írásával, amelyekről a közeljövőben külön írok. Hobbim a motorozás, amiről pár képet a motoros képek menüpontban találsz.