vércukor csökkentés Reg-Enor-al

Húszas vércukor

– szörnyű a közlés ténye, amely hivatalos formában így hangzik: diabetes mellitus. Ezt élte át Velicskó Hajnalka is Budapesten, akit természetesen azonnal betegként kezeltek és inzulinterápiára fogtak. A történet azonban nagyon rövid és példaértékű. Mivel kapcsolatban állt a Biocom egyik természetgyógyászként is kiváló ágvezetőjével, Gazdag Katalinnal, ő azonnal irányt mutatott a korábbi tapasztalatok alapján. Hajnalka pedig cselekedett, s betartotta a Reg-Enor készítmény szedésének összes előírását, kiemelten is az étrendet.

A siker nem is maradt el, sőt, szinte „azonnal”, néhány hét fogyasztás után bekövetkezett. Azaz: az állapot normalizálódott, az értékek kitűnőek, s nem szükséges az inzulinterápia! Köszönjük a kiváló észleletek megosztását, mely példát mutathat mások számára is, akik hasonló problémákkal küzdenek. Ha nagyon elcsüggednének, ott a Reg-Enor – és annak speciális (abszolút kibírható) „diétája”. köszönjük a mellékelt hivatalos dokumentumokat is, azok számára, akik esetleg hitetlenkednének. A tény: mindig van út visszafelé – most épp a Reg-Enor segítségével.
„2012.10.26-án éhgyomorra végzett vérvizsgálat alapján a vércukor szintem 17,4 mmol/L volt, a HAlc értékem 10,1%. 2012.11.01-jén kerültem kórházba 20 mmol/L napközbeni vércukor értékkel. Diabetes mellitust diagnosztizáltak és azonnal inzulinterápiát és diétát írtak elő. Kezdetben napi 44 egység inzulint kaptam.
Egy hét múlva kezdtem a Reg-Enor alkalmazását és 11.20-án – fokozatos csökkentés után – már nem kellett inzulint használnom. A cukorproblémám gyakorlatilag megoldódott.
2012.12.18-án újabb vérvizsgálat eredménye: 6,3 mmol/L éhgyomri vércukor szint,7,0%-os HAlc.
Jelenleg sem inzulint sem gyógyszert nem használok és a vércukor szint éhgyomorra 4,5-6,5 mmol/L között mozog, napközben pedig 8 felé szinte soha nem megy.”

A cikk eredete a Biocom oldal.

A Reg-Enor hatásairól bővebben:

A változtatáshoz cselekedni kell!!

hozzászólás

  1. Jano 2018. március. 27. 19:53

    Ez kamu. Úgy, az egész sztori, mint a Reg enor. El ne higyjétek.

  2. Makáts Jolán 2019. augusztus. 13. 19:03

    Jano, igazad van. Hazugság az egész. A 20-as cukor csak úgy a Reg-Enor-al helyreállt…. Én ezt nem tudom elhinni, azt viszont igen, hogy az ilyen kitalált sztorikkal sokat profitál valaki…. sajnos. A beteg emberek reménykedését használják ki. Szomorú. Aki cukorbetegséggel ilyen sztorit elhisz és ne adj Isten kipróbálja, az életével játszik.

Hozzászólás írása.