vérnyomás csökkentés reg-enor-al

Vérnyomás,

amitől félni kell, ha mérik? Nem feltétlen, amint az alábbi példa is mutatja.

Csak azt vette észre, hogy gyakran kiszáradt a szája és sokszor indokolatlanul szomjas volt, valamint többször kipirosodott az arca, és gyengébb remegések is elővették időnként. Steinhauer Alex azonban nem tudatosította magában a jeleket, egészen addig, míg egy éves rutinvizsgálatra el nem ment. A szűrésen elképesztő adatsor várta: 17,2-es cukor, 160/95-ös vérnyomással, 79-es pulzussal. S tegyük hozzá, hogy túlsúllyal, hiszen 150 kilóról indult. És Pécsről – Budapestre, egy tanfolyamra, ahol szerencséjére találkozott Gazdag Katalinnal, a Biocom debreceni ágvezetőjével. Szó szót követett, és Alex tavaly december végén elkezdte a Reg-Enor kúrát…

Fegyelmezd magad!
…amit még megfejelt a paleolit táplálkozással. A kettő ragyogóan megfér egymás mellett, egy pici nehezítéssel. A Reg-Enor speciális étrendje ugyanis bizonyos szinten engedné a kenyér (és általában a gabona) fogyasztását, ám a paleo szemléletbe ez egyáltalán nem fér bele. Mivel Alex jókat hallott mindkettőről, úgy gondolta, egyesíti az előnyöket. Mint mondja, mivel alapvetően húsevő, és az édességet sem kedvelte soha, így mindez igazából nem okozott nehézséget. Talán csak a mindennapi kenyér hiánya… úgy tíz napig. A hozzáállása azonban kitűnő volt. Azt vallja, ha valakinek problémája van, akkor fegyelmezze magát! Az elmúlt, szűk öt hónapban talán kétszer „bűnözött”: egy ici-pici epret és cseresznyét majszolt el, két alkalommal került rántott hús a kezébe (itt az alapanyag jó, a kivitelezés nem…), és egyszer étteremben véletlenül ecetes savanyúságot fogyasztott. Minden egyebet szigorúan betartott!

Jótékonycsökkenés
S az eredmény? Néhány napja újra elment a vizsgálatra, ahol merőben más adatok várták. A cukorszint harmadára csökkent, s megállt 6,5-nél, a pulzus 72-es, a vérnyomás 119/77-el ragyogó. Egy adatért viszont csak a fürdőszobáig kellett sétálnia. A mérleg 130-at mutatott… Tehát húsz kilós fogyás öt hónap alatt! Erre mondhatják azt, hogy kiváló ütemű, követhető – és persze látványos is. Érthetően fogalmaz így: „az eredményeim több, mint jók. Azt gondolom, hogy ez elég jól mutatja a változásokat”.

A cikk eredete a Biocom oldal.

A változtatáshoz cselekedni kell!! Telefonálj 20 3666212, vagy írj!

cimke: vérnyomás, magasvérnyomás,reg-enor,fogyás

hozzászólás

  1. Tóth Lászlóné,,,Zsuzsanna 2018. március. 30. 15:34

    Hát én egy hónapja iszom a regenort es a vérnyomásom 165/97/70,,nagyon sok es mindennap ,,megszeretném kerdezni meddig tart ez az állapot,,mar ott tartok , hogy abba hagyom , mert lefogyok , de a szivem ki készűll vagy kapok egy agyvérzést

  2. Makáts Jolán 2019. augusztus. 13. 18:57

    Addig tart ez az állapot, ameddig hiszed, hogy a Reg-enor használ valamit. Hazugság az egész. Az itt olvasott cikkek mind kitalált nevekkel írnak hazugságokat. Aki elhiszi az sajnos felesleges pénzt dob ki az ablakon. ès az egészségével is játszik.

Hozzászólás írása.